искать по
З/П не указана рассмотрю предложения
обновлено: 24 апреля возможно устарело

Шеф повар

Мужчина, 39 лет (22.09.1979), средне-специальное образование, состоит в браке, есть дети, личный автомобиль, водительских прав нет

Пожелания к работе

Полный рабочий день, готов к командировкам

Где: Ташкент

Опыт работы

май 2018 – настоящее время
1 год, 3 месяца
Chef de Cuisine
Vinpearl Resort & Villas. (Vietnam / Hoi An), Рестораны, досуг, гостиницы
Обязанности, достижения:

•Mediterranean Cuisine.
•Budgeting and cost control.
•Chef Garde Manger.
•Managed and trainer of kitchen team.
•Mexican cuisine.
•Created and Presentation of the menus standard.
•Gluten Free Cuisine.
•Creation and Developing menus.
•Healthy food concept.
•Follow of HACCP Regulation.
•Authentic Italian Rustic Cuisine
•Managed of Safety food

август 2017 – апрель 2018
9 месяцев
Chef de Cuisine / Training Chef
Pacific Hotel. The Solomon Islands (Honiara), Рестораны, досуг, гостиницы
Обязанности, достижения:

Responsibility and Job summary:
• Continental Cuisine
• Chef Garde Manger / Cold Kitchen
• Mediterranean and Italian cuisine
• Barbecue Terrace
• Out-side Catering
• Creation and Developing menus
• Created and Presentation of the menus standard
• Budgeting and cost control
• Daily Prepared and Cooking
• Updates and renewal of menus every 3 month
• Concern and chat of guest comment about food done
• Monthly reported Kitchen Inventory
• Managed and trainer of kitchen team
• Daily meeting of kitchen team
• Report of kitchen issues
• Scheduling and managed of kitchen team
• Managed of kitchen equipment
• Report of kitchen equipment defective
• Follow of HACCP Regulation
• Managed of Safety food and Equipment for good and qualities
• Follow up Kitchen needed external and internal
• Ordering & checking item kitchen needed
• Attend the meeting if they needed
• And more job to do...

Документы

Основное образование

июнь, 1996 Кулинарный техникум , Повар, Пекарь,

Ключевые навыки

•Managed and trainer of kitchen team.
•Created and Presentation of the menus standard.
•Creation and Developing menus.
•Healthy food Concept.
•Follow of HACCP Regulation.
•Managed of Safety food.

Иностранные языки: Английский: продвинутый уровень, Русский: свободное общение

Пользователь компьютера: продвинутый

Это резюме размещено в рубриках:

Поиск работы в Ташкенте
и Узбекистане

Ищу работу
Ищу персонал
    Регистрация соискателя

    Нажимая на кнопку «Регистрация» вы принимаете условия пользовательского соглашения, представленного по этой ссылке.